I begynnelsen av sommeren så et nytt samarbeid dagens lys. GIEK Kredittforsikring som tidligere var statlig eid ble formelt overtatt av Coface. Det nye selskapet fikk navnet Coface GK.

GIEK Kredittforsikring har gjennom flere tiår støttet norsk næringsliv gjennom å tilby kredittforsikring; slik at norske bedrifter kan selge sine varer og tjenester på kreditt, i inn- og utland, og være sikret betaling. Det skal vi fortsette å gjøre, men under et annet merkenavn og med en annen eier.

Nytt eierskap vil medføre endringer – men, mye vil også være det samme:

Solid eierskap
Coface, med hovedkontor i Paris, har i over 70 år vært med på å gjøre internasjonal handel tryggere. Med 4250 ansatte, over 50.000 kunder og tilstedeværelse i mer enn 100 land er Coface i dag en av verdens ledende aktører innenfor kredittforsikring. Coface er børsnotert, men har som GIEK Kredittforsikring sin opprinnelse som et statseid selskap.

Mer informasjon om Coface finner du her.

Rating
Coface har gjennom flere år levert gode resultater og soliditeten til Coface er bekreftet gjennom følgende rating:
AA- Fitch
A2 Moody’s
Som en del av Coface innehar Coface GK også denne ratingen.

Klikk på linken for finansiell informasjon om Coface.

Lokal tilstedeværelse og internasjonalt nettverk
Vi vil fortsatt ha tilholdssted i Oslo, og du vil møte de samme menneskene når du tar kontakt med oss.

Gjennom det internasjonale nettverket til Coface har vi fysisk tilstedeværelse i de land og markeder norske bedrifter har handel i. Denne nærheten til våre kunders kunder gir oss tilgang til mer informasjon enn hva vi har i dag. Dette vil vi dele med våre kunder gjennom gode kredittbeslutninger, relevante nyhetsbrev og markedsanalyser.

Oppdatert markedsinformasjon vil du til enhver tid finne her.

Service
GIEK Kredittforsikring har alltid scoret høyt på kundetilfredshet. Det skal vi fortsatt gjøre som Coface GK. Våre kunder vil ha de samme kontaktpersoner som tidligere og vi skal fortsette å levere raske og gode kredittbeslutninger.

Kredittforsikring
Vårt hovedfokus har alltid vært kredittforsikring og slik vil det være fremover. Vårt mål er å hjelpe bedrifter med vekst gjennom å tilby risikoavlastning. Som en del av Coface vil vi kunne tilby et bredt spekter av kredittforsikringsløsninger skreddersydd bedriftens behov.

Vi gleder oss til en spennende fremtid som Coface GK og hører gjerne fra deg om du vil vite mer om oss og våre tilbud.